Vi på Kåren arbetar hårt för att göra studentlivet i Malmö rikare!  Vi vet hur viktigt det är att trivas för att lyckas med sina studier och vill att det ska finnas många olika aktiviteter för dig som är student.

Våra föreningar anordnar aktiviteter, föreläsningar, resor och event inom sina speciella områden.

Det bästa sättet att hålla koll på vad vi på Kåren har för aktiviteter är att följa oss på Facebook, Instagram och Canvas. Där uppdaterar vi veckovis vilka evenemang som du kan komma till.

Vi uppskattar alltid studenter som engagerar sig och hjälper till. Önskar du att vara med på våra event som volontär kan du maila receptionen@malmostudenter.se.

Här nedan listar vi våra största och vanligaste aktiviteter.

*För tillfället serverar vi inte sopplunch, studentfrukost eller anordnar Musikpuben på grund av att vi huserar i tillfälliga lokaler. Vi ser över andra lösningar för att något ska fungera eller andra aktiviteter. Håll koll i våra kanaler!

Kaffe med Kåren

Kaffe med Kåren anordnas en gång per månad på varje fakultet. Då kommer Studentkåren ut till din fakultet för att träffa er studenter. Ditt studentombud finns på plats och du har chansen att berätta för oss vad du tycker behöver förbättras på universitetet. Eventet kan se lite olika ut från månad till månad. Ibland har vi ett speciellt tema som vi fokuserar på, kanske ber vi dig att svar på frågor i en enkät, ibland har vi med oss något intressant företag, och vi bjuder alltid kårmedlemmar på kaffe!

Studentfrukost*

Att frukost är dagens viktigaste mål är ju sen gammalt, men som student är det inte alltid man har råd med ett rejält morgonmål. Särskilt inte dagarna innan CSN när plånboken gapar lika tom som kylskåpet.

För att råda bot på kurrande magar som överröstar föreläsare inför Kåren nu Studentfrukost varje tisdag innan CSN betalas ut! För endast 20 kr får du som är medlem ta del av en frukostbuffé med klassiskt innehåll så som mackor, pålägg, yoghurt, müsli, ägg, juice och självklart rykande färskt kaffe! Dessutom har vi våffelbuffé med tillbehör. 
Frukosten serveras mellan kl. 9-11, men kom i tid för att vara säker på att bli mätt!
OBS! 
– Endast för kårmedlemmar, men självklart kan du teckna medlemskap på plats! 
– Endast kontant eller swish betalning!

Sopplunch*

Som student är det inte ofta man har pengar över för att unna sig en lunch ute, så varje onsdag anordnar Kåren en Sopplunch i Kølsvinet som du garanterat har råd med!

För endast 15 kr får du som är medlem i Studentkåren Malmö vegetarisk soppa inkl. bröd och kaffe.

Musikpub*

Tillsammans med Festmesteriet bjuder vi på en härlig pubkväll där vi bjuder in lokala band och artister som underhåller oss med livemusik! Ta med dig dina vänner, studenter och icke-studenter, och upptäck ny musik i en miljö där baren har studentvänliga priser och alla är välkomna!

Är du inte medlem i Kåren måste du skriva upp dig på en lista i entrén.