Press for English info!

Läs om våra medlemsvillkor
Läs om vår personuppgiftspolicy

OBS! Ett mejl från Mecenat och Studentkortet skickas 1-2 dagar efter att du registrerat dig på din utbildning/kurs (se när registreringen öppnar via universitetet) även om du anmält dig hos Studentkårens innan dess.

Vad kostar det?

99 kr per termin.

Under höstterminen går det att lösa ett helårsmedlemskap för 198 kr.

Hur blir jag medlem?

Är du ny medlem i Studentkåren Malmö och har aldrig varit registrerad i Studentkåren Malmö tidigare, kan du enkelt registrera dig själv HÄR eller klicka på knappen nedan. Du kan sedan betala avgiften via din internetbank eller ditt bankkort.

Är du, eller har du tidigare varit, medlem i Studentkåren Malmö, kan du förnya ditt medlemskap själv via knappen nedan. Du loggar in med det avinummer och pinkod som du fått till din mejl och/eller på din kåravgiftsavi och betalar via din internetbank eller med ditt bankkort. Har du inte fått något mejl eller en avi med inloggnings-uppgifter? Tryck “glömt lösenord” under inloggning på länkarna nedan så får du dina inloggningsuppgifter via mail eller skicka ett mail till receptionen@malmostudenter.se med ditt födelsedatum så kan vi hjälpa dig.

Så får du Mecenatkortet & Studentkortet STUK i mobilen

  1. Bli medlem i Kåren. (Klicka på knappen längst ner, gäller oavsett om du varit medlem innan eller ej)
  2. När du har blivit medlem och registrerat dig på din kurs/program skickas det efter 1-2 dagar ut ett mejl till dig (se till att du har angett rätt epostadress). När du klickar på länken i mailet kan du välja om du vill ha ett digitalt kort. Du får automatiskt även ett plastkort hemskickat.
  3. Ladda ner Mecenat appen i din mobil (länk till iphone-appen, länk till android-appen) eller Studentkortets STUKs app.
  4. Aktiverar kortet i mobilen genom att följa instruktionerna i mejlet. Det är samma inloggningsuppgifter som du använder när du loggar in på mecenat.se. eller Studentkortet.se.
  5. Nu är ditt digitala kort klart att användas. Ditt medlemskort i telefonen kan du använda precis som det fysiska kortet, för att få rabatter, förmåner och inträde till Kårens evenemang.

OBS! Om du inte har angett en epostadress eller om din epostadress är fel i vårt system, så kommer du att få båda korten hemskickade ca 2 veckor efter att du betalat medlemsavgiften och blivit medlem i Kåren. Om du inte får ett mejl efter att du blivit medlem kan fel epostadress vara orsaken. Kontakta i så fall oss så ändrar vi till rätt epostadress.