Presidiet

Studentkårens presidium består av en ordförande och två vice ordförande. Medan ordföranden ansvarar för den dagliga verksamheten och representerar organisationen i media, sköter en vicepresident utbildningsbevakning medan den andre hanterar studiesociala frågor. Tillsammans tar vi fram förslag och diskuterar olika viktiga frågor, vilket säkerställer utbildning av hög kvalitet och en god miljö för alla studenter vid Malmö universitet.

Bojana Drljaca
Kårordförande

Adress: Kårhuset vån 3, Bassängkajen 8
E-post: ordforande@malmostudenter.se
Telefon: +46 76 050 95 64

Under verksamhetsåret kommer jag att ansvara för att leda Kårens dagliga verksamhet och leda vårt team. Att ansvara för det strategiska och utvecklande arbetet i organisationen faller också under mina vardagliga uppdrag. Som ordförande kommer en av huvuduppgifterna vara att representera studenters röster i olika beslutsfattande och rådgivande organ, samt särskilda nämnder på central nivå vid Malmö universitet. I nära samarbete med våra partners ska jag hjälpa till att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla studenter som kommer till Malmö. Hör gärna av dig om du har frågor eller förslag angående Studentkåren i Malmö.


VAKANT
Vice kårordförande

Adress: Kårhuset vån 3, Bassängkajen 8
E-post: vice.ordforande@malmostudenter.se
Telefon: +46 70 757 75 62


Studentombud

Har du problem med något som gäller din utbildning kan du vända dig till ett ombud nedan för kontakt. Vi hjälper dig gärna, både med utbildningsfrågor och saker utanför studierna. Ombuden har kontor på tredje våningen i Kårhuset och på vissa av universitets fakulteter.

Vid vakanta positioner hanteras e-posten av en annan i styrelsen.


Samuel Bakare
Studentombud
Teknik och samhälle

Adress: Niagara, Entréplan
E-post: ombudts@malmostudenter.se
Telefon: 070 757 75 69

Som studentombud för fakulteten för teknik och samhälle arbetar jag med utbildningsbevakning och säkerställer studenternas representation vid fakulteten. Utöver det ansvarar jag för frågor om digitalisering.


Damilare Latinwo
Studentombud
Kultur och samhälle

Adress: Niagara, Entréplan
E-post: ombudks@malmostudenter.se
Telefon: 070 757 75 67

Som studentombud för fakulteten för Kultur och samhälle arbetar jag med utbildningsbevakning och säkerställer studenternas representation vid fakulteten.


Gao Jie
Studentombud
Hälsa och samhälle

Adress: Malmö Sjukhusområde, Jan Waldenströms gata 25, U112
E-postombudhs@malmostudenter.se
Telefon: 070 757 75 63


Yasemin Aydinkal
Studentombud
Lärande och samhälle

Adress: Orkanen, Nordenskiöldsgatan 10, rum B530 (våning 5).
E-postombudls@malmostudenter.se
Telefon: 070 757 75 68


Ideella styrelseledamöter

Bouchra Chahbar

E-postbouchra.chahbar@malmostudenter.se

Philipp’ Mara

E-postphilipp.marra@malmostudenter.se