Häng med på Festmesteriet och Kårens Inspark!

För dig som är ny student på Malmö universitet finns det en Inspark! Under två veckor får du massor av skoj tillsammans med mängder av studenter och blir introducerad till vår fina stad på bästa sätt. Schemat kan du hitta på festmesteriet.se eller på malmostudenter.se

Det är också bra att gå med i Insparkens officiella Facebookgrupp.

Festmesteriets logga / Festmesteriet logo

Festmesteriet, som är en förening hos Studentkåren Malmö, arrangerar en inspark för alla nya studenter på Malmö universitet under höstterminen. Detta för att ge alla en chans att träffa nya vänner och få se lite av Malmö och universitetet. Insparken ska vara rolig för alla, frivillig och helt utan taskiga inslag.

Som ny student är ofta Insparken det första tillfället att lära känna nya kompisar. Att få möjlighet att umgås under roliga & spännande aktiviteter är ofta en bra isbrytare. Insparken är till för de nya studenterna på Malmö universitet och genomförs av erfarna studenter från universitetet.

Under Insparken delas du in i lag med andra nya studenter på din fakultet för att sedan tävla mot, och hitta på alla möjliga roliga aktiviteter med studenter från hela universitetet under två fartfyllda veckor i augusti/september! Insparken är till för alla. helt valfri och är utan några taskiga inslag. Aktiviteterna leds av faddrar och kaptener som finns med ditt lag under hela Insparken och kan svara på frågor om både Kåren, universitetet, Insparken och om Malmö.

För att hålla dig uppdaterad om vad som händer under Insparken föreslår vi att du kollar in Festmesteriet.se eller Festmesteriets Facebooksida. 


Preliminärt schema för Insparken 2021

1/9 onsdag – Teambuilding
Under teambuildingen kommer varje lag träffas på angivna platser och ha lite lekar och allmänt häng för att lära känna varandra.

2/9 torsdag – Häng med ditt gäng
Denna dagen är till för att lära känna sina lagkamrater lite till med häng, ovve- och tröjpyntning kommer finnas och möjlighet till lek! Även denna dagen kommer varje lag träffas på en angiven plats.

3/9 fredag – Stadsvandring
Idag är det dags för lagen att möta varandra för första gången! Med start på en angiven plats kommer lagen börja sin färd genom Malmö för att sedan tillslut mötas på en gemensam plats! Under vandringen genom Malmö finns det möjlighet att samla massor av poäng till laget!

4/9 lördag – Utomhusmaskerad
Vilket lag har den mest sammanhängande utklädnaden? Vi träffas på en gemensam plats och har lite maskeradtävlingar och hänger tillsammans.

5/9 söndag – Generalernas dag
En lugn men poängfylld dag. Här träffas vi på en gemensam plats där det kommer finnas möjligheter att samla poäng i olika uppdrag.

6/9 måndag – Speldag
Den stora speldagen är här! Det är dags att spela tillsammans som ett lag mot de andra lagen i spel som brännboll, kubb och levande fia med knuff.

7/9 tisdag – Sittning
Vad är bättre än en mysig sittning med alla lagen? Vi äter god mat tillsammans och har roliga aktiviteter planerad för kvällen.

8/9 onsdag – Sittning
Vad är bättre än en mysig sittning med alla lagen? Vi äter god mat tillsammans och har roliga aktiviteter planerad för kvällen.

9/9 torsdag – Såpafotboll
Vilket lag är det bästa på fotboll när man har ett glatt under- lag? För de som inte vill delta i fotbollen kommer det finnas möjlighet för annan lek och häng.

10/9 fredag – Kaptenernas dag
Dagen där kaptenerna får stå i centrum är här! Kaptenerna planera en kväll full med äventyr åt er! Kanske de kör en egen twist på stadsvandringen? En ‘’häng med ditt gäng’’-kväll kanske är på schemat?

11/9 lördag – Avslutningsdag
Vi avslutar insparken med en dag full med roliga aktiviteter och härligt umgänge för att få det bästa slutet på Insparken tillsammans.