Häng med på Festmesteriet och Kårens Inspark!

Inspark 2020

NOTERA: Pga Coronaviruset ser Insparken annorlunda ut 2020.

I år är det lite speciella omständigheter som gör Insparken något mindre. Insparken har kortats ner från två veckor till fyra dagar där varje fakultet får en dag var. Aktuellt schema kan du läsa i foldern här under eller på festmesteriet.se och Kårens Facebook. 

Det är också bra att gå med i Insparkens officiella Facebookgrupp. 

Här kan du också se schemat för Insparken 2020. 

Festmesteriets logga / Festmesteriet logo

Festmesteriet, som är en förening hos Studentkåren Malmö, arrangerar en inspark för alla nya studenter på Malmö universitet under höstterminen. Detta för att ge alla en chans att träffa nya vänner och få se lite av Malmö och universitetet. Insparken ska vara rolig för alla, frivillig och helt utan taskiga inslag.

Som ny student är ofta Insparken det första tillfället att lära känna nya kompisar. Att få möjlighet att umgås under roliga & spännande aktiviteter är ofta en bra isbrytare. Insparken är till för de nya studenterna på Malmö universitet och genomförs av erfarna studenter från universitetet.

Under Insparken delas du in i lag med andra nya studenter på din fakultet för att sedan tävla mot, och hitta på alla möjliga roliga aktiviteter med studenter från hela universitetet under två fartfyllda veckor i augusti/september!(gäller ej 2020) Insparken är till för alla. helt valfri och är utan några taskiga inslag.  Aktiviteterna leds av faddrar och kaptener som finns med ditt lag under hela Insparken och kan svara på frågor om både Kåren, universitetet, Insparken och om Malmö.

För att hålla dig uppdaterad om vad som händer under Insparken föreslår vi att du kollar in Festmesteriet.se eller Festmesteriets Facebooksida.