Medlemsförmåner i Studentkåren Malmö

För bara 99 kr/termin

 • ser du till att din utbildning och universitet är bevakat!
 • får du personligt stöd om du hamnar i trubbel!
 • får du gå in på Festmesteriets Studentpub samt deras klubbkvällar!
 • får du tillgång till Kårens alla föreningar!
 • får du lokala rabatter och erbjudanden!
 • kan du köpa Sopplunch för bara 15 kr varje onsdag i Kølsvinet!
 • kan du hyra Kølsvinet för att ha fest med dina kursare!
 • kan du äta Studentfrukost för ynka 20 kr!
 • får du Studentkortet STUK och Mecenatkortet digitalt!
 • får du plugga i våra studierum i Kårhuset!
 • får du Studenthäftet fyllt med lokala rabatter i Malmö!

Rabattkort – Mecenat, STUK & Westudents

För att se alla rabatter studentkort ger dig ta en titt på respektive korts hemsida:

Westudents app

Du hittar alla exklusiva kår-rabatter i Westudents app.
Vi arbetar för att få in fler rabatter hela tiden. Har du ett tips på ett lokalt företag som kanske vill synas där? Kontakta inforum@malmostudenter.se.

Resor

Skånetrafiken

Du som har ett kort med resesymbolen får rabatt via Skånetrafiken. Läs mer om aktuella regler här.

SJ 

På SJ har du som studerar upp till 30% rabatt. Läs mer om studentrabatten på SJ.se. Du är berättigad till rabatten oavsett studietakt.

STA Travel

Som medlem betalar du ingen bokningsavgift (värde 250 kr) och om du behöver boka om resan betalar du bara 300 kr istället för ordinarie pris på 500 kr. Flygbolagets avgift tillkommer dock alltid.
Boka din resa genom att mejla contact@statravel.se eller ring 08-54 55 52 95 (kl 09:00 – 14:30).
OBS! Vid bokning ska du uppge att du är medlem i Kåren!

Kultur

Alla musikalälskare titta hitåt! 

“Five hundred, twenty five thousand, six hundred minutes” är kanske en av de mest kända och trallvänliga låttexterna vi känner till och nu kommer den till Malmö Live! Musikalen ”RENT” är en av de mest spelade pop och rock musikalerna i historien med över 5000 spelade föreställningar under 12 år på Broadway vilket har gjort den rent av mytisk! Följ med till New York i början av 90-talet till ett rivningshus och en grupp unga konstnärer som gör vad dom kan för att överleva. Kärlek, hopp, sorg och död driver denna fantastiska berättelse och odödliga musik!
 
Ta del av vårt erbjudande på 20% rabatt på samtliga biljetter, kod Kampanj20
 
 

Moomsteatern

Studenter vid Malmö Universitet har rabatterat pis på föreställningar. Klicka dig in på priskategorin när du bokar biljett.

Om Moomsteatern: Moomsteatern gör scenkonst med normbrytande skådespelare. Vi vill att ni som besöker teatern ska få en unik teaterupplevelse. Vi vill använda teatern för att utmana människors sätt att tänka och för att skapa samhällsdialog. Vi vill utmana teaterkonsten genom att skapa tillsammans med skådespelare med all typ av variation.
Vi arbetar med skådespelare med funktionsvariationer integrerat med skådespelare utan diagnoser, på lika villkor. Det betyder att vi anställer skådespelare med funktionsvariationer på samma villkor som andra professionella skådespelare. Vi jobbar med teater, inte med omsorg. Det innebär att skådespelare med intellektuella funktionsvariationer får möjlighet att fokusera på och utvecklas inom sitt yrke.

Biograf Panora – Folkets Bio Malmö

Biograf Panora är Malmös nya filmhus i hjärtat av Möllevången, en mötesplats för filmkonsten där kvalitetsfilm för både vuxna och barn lyfts fram. Filmer att uppleva och överraskas av! Som student får du 25 kronor rabatt på alla repetoarvisningar. Läs mer om Biograf Panora samt boka biljetter på www.panora.se

Sceningång

Malmö Stadsteater, Malmö Opera, Malmö Symfoni Orkester samt Skånes dansteater ger dig som är student 50% rabatt på biljettpriset på ordinarie verksamhet. Premiärer och gästspel är ej inkluderat. För att nyttja rabatten ska man kunna uppvisa giltig studentlegitimation vid konserten tillsammans med legitimation. Bokar en via hemsidan väljer en pristypen student och bokar en via kassan eller telefon uppger en att en är student.

Secret Seats

I samarbete med Malmös Scenkonstbolag erbjuder vi på Studentkåren Malmö er medlemmar biljetter för endast 100 kr, till utvalda föreställningar och konserter. Ta chansen att uppleva kulturutbudet i Malmö. Det finns endast ett begränsat antal biljetter till varje arrangemang.

Vad menas med Secret Seats? 
Jo, när du bokar biljetten får du inte veta var i salongen du kommer att sitta. Det kan bli på balkong… eller på bästa parkettplats! Biljett med platsnummer får du via mejlen senast 1 dag innan arrangemanget äger rum.

OBS! Ditt medlemskap i Studentkåren ska kunna styrkas vid entrén till arrangemanget, så glöm inte ta med ditt student- eller mecenatkort.

OBS! 100-kronorsbiljetterna finns bara på sidan ‘Secret Seats’ via länken på knapparna “biljett”

Victoriateatern

Victoriateatern är en scen mitt på gågatan i Malmö som blandar friskt i utbudet – musik och film trängs med teater och stand-up. Här varvas internationella akter med nationella och lokala förmågor och eftersträvan är ett kulturutbud utan begränsningar, för besökare i alla åldrar och med alla bakgrunder. På Victoriateatern får du ta med din egen picknick, både mat och dryck! Lokalen är tillgänglighetsanpassad. 

Mer info om studentrabatten hittar du här.

På nästan alla Victoriateaterns arrangemang erbjuds ett lägre pris för dig som studerar. Biljetter säljs via kulturcentralen.nu, Södra Förstadsgatan 18, 040-103020

Läs mer och se hela programmet.

Inkonst 

Studentrabatt på scenkonstbiljetter för 135 kronor.

Andra bra deals

VIMLA

Som medlem i Studentkåren Malmö kan du som student få en grym deal på ett mobilabonnemang från VIMLA.

Genom att stödja Studentkåren Malmö har VIMLA ett specialerbjudande med hela 90% rabatt i tre månader på alla deras mobilabonnemang.

Ta del av detta schyssta erbjudande gen om att klicka här.

Stipendly

Stipendly.se erbjuder skräddarsydda stipendielistor till studenter över hela landet. Gör deras 10 minuter långa quiz om dig själv och få en lista med massor av stipendier som matchar din profil! Kom igång gratis på www.stipendly.se och ange rabattkoden ”MALMOSTUDENTER150” i kassan, för 150 kr rabatt på din personliga stipendielista (ordinarie pris 249 kr).

SN SALON

Studenter får 30% rabatt på alla våra erbjudanden! Välkommen!

Sydsvenskan

Sugen på att läsa Sydsvenskans digitala nyheter? Då finns det ett Premium-erbjudande för dig som är student där du kan läsa i fem månader för 0 kr! (Därefter 29kr/månad) Läs mer på Sydsvenskans hemsida.