Förmåner

 • För bara 99 kr / termin …
 • … …ser du till att din utbildning och universitet är bevakat!
 • …… får du personligt stöd om du hamnar i trubbel!
 • …… får du gå in på Festmesteriets Studentpub samt deras klubbkvällar!
 • …… får du tillgång till Kårens alla föreningar!
 • …… får du lokala rabatter och erbjudanden!
 • … kan du köpa Sopplunch för bara 15 kr varje onsdag i Kølsvinet!
 • … kan du hyra Kølsvinet för att ha fest med dina kursare!
 • … kan du äta Studentfrukost för ynka 20 kr!
 • … …får du Studentkortet STUK och Mecenatkortet digitalt!
 • …får du plugga i våra studierum i Kårhuset!
 • …får du Studenthäftet fyllt med lokala rabatter i Malmö!

Rabatter

Skånetrafiken
Med Jojo Student får du som student rabatt på 30-dagars periodkort inom Malmö, månadskort inom Skåne, till grannlänen och till Danmark.

SJ 

På SJ har du som studerar upp till 30% rabatt. Läs mer om studentrabatten på SJ.se. Du är berättigad till rabatten oavsett studietakt.

Studenthäftet

Som medlem i Kåren får du världens bästa rabatter i “Studenthäftet” med lokala erbjudanden från caféer, affärer och äventyr i Malmö.

Restaurang Niagara

Restaurang Niagara erbjuder alla studenter att äta lunch i restaurangen mellan kl.13:00-14:00 för 68 kr ink. kaffe/te. Välj fritt på dagens meny.

Green Queens Golf

“Golf är inte bara en underbar sport där alla oavsett nivå kan delta på lika villkor, utan golf är också en perfekt arena för att, hitta nya vänner, utvidga sitt nätverk och skapa ovärderliga business kontakter för framtiden. I dag är tjejer en minoritet ute på golfbanorna. Så därför bestämde vi på Green Queens Golf att satsa på just er unga kvinnor.
Tillsammans har vi i dag skapat Sveriges största och coolaste klubb för golfintresserade tjejer med grupper i flera olika städer. Vi anordnar kontinuerligt nybörjarkurser, golfresor, After Golf, träningar, tävlingar och andra roliga event. Som Queen får man också tillgång till vår medlemsgrupp med flera hundra golfintresserade tjejer.”

Mer information finns på vår hemsida,  facebook ”green queens golf” och instagram @gqgolf

STA Travel
Som medlem betalar du ingen bokningsavgift (värde 250 kr) och om du behöver boka om resan betalar du bara 300 kr istället för ordinarie pris på
500 kr. Flygbolagets avgift tillkommer dock alltid.

Boka din resa genom att mejla contact@statravel.se
eller ringa 08-54 55 52 95 (kl 09:00 – 14:30).
OBS! Vid bokning ska du uppge att du är medlem i Kåren!

Friskis & Svettis

Som student får du ca 25% rabatt på Friskis och Svettis genom att visa upp din studentlegitimation hos Friskis och Svettis. Läs mer om priser på Friskis och Svettis Malmö.

Biograf Panora – Folkets Bio Malmö

Biograf Panora är Malmös nya filmhus i hjärtat av Möllevången, en mötesplats för filmkonsten där kvalitetsfilm för både vuxna och barn lyfts fram. Filmer att uppleva och överraskas av! Som student betalar du 80 kr (ord 95 kr) på alla ordinarie visningar mot uppvisande av studentlegitimation. Läs mer om Biograf Panora samt boka biljetter på www.panora.se

Sceningång
Malmö Stadsteater, Malmö Opera, Malmö Symfoni Orkester samt Skånes dansteater ger dig som är student 50% rabatt på biljettpriset på ordinarie verksamhet. Premiärer och gästspel är ej inkluderat. För att nyttja rabatten ska man kunna uppvisa giltig studentlegitimation vid konserten tillsammans med legitimation. Bokar en via hemsidan väljer en pristypen student och bokar en via kassan eller telefon uppger en att en är student.

Secret Seats

I samarbete med Malmös Scenkonstbolag erbjuder vi på Studentkåren Malmö er medlemmar biljetter för endast 100 kr, till utvalda föreställningar och konserter. Ta chansen att uppleva kulturutbudet i Malmö. Det finns endast ett begränsat antal biljetter till varje arrangemang.

Vad menas med Secret Seats? 
Jo, när du bokar biljetten får du inte veta var i salongen du kommer att sitta. Det kan bli på balkong… eller på bästa parkettplats! Biljett med platsnummer får du via mejlen senast 1 dag innan arrangemanget äger rum.

OBS! Ditt medlemskap i Studentkåren ska kunna styrkas vid entrén till arrangemanget, så glöm inte ta med ditt student- eller mecenatkort.

OBS! 100-kronorsbiljetterna finns bara på sidan ‘Secret Seats’ via länken på knapparna “biljett”

Sushido

Sugen på sushi? Då har du studentrabatt på Sushido – 15% på ordinarie meny. Sushido finns i Rörsjöstaden, Slottsstaden och på Malmö Live!

Victoriateatern

Victoriateatern är en scen mitt på gågatan i Malmö som blandar friskt i utbudet – musik och film trängs med teater och stand-up. Här varvas internationella akter med nationella och lokala förmågor och eftersträvan är ett kulturutbud utan begränsningar, för besökare i alla åldrar och med alla bakgrunder. På Victoriateatern får du ta med din egen picknick, både mat och dryck! Lokalen är tillgänglig.

På nästan alla Victoriateaterns arrangemang erbjuds ett lägre pris för dig som studerar. Biljetter säljs via kulturcentralen.nu, Södra Förstadsgatan 18, 040-103020

Läs mer och se hela programmet.

Inkonst 

Alla medlemmar i Studentkåren Malmö går för 70 kronor på all Inkonsts scenkonst (ordinarie pris 90 kronor för studenter/under 26). Du bokar din biljett genom att maila info@inkonst.com senast en dag i förväg, eller köper direkt i kassan och visar upp ditt kårkort en halvtimma innan föreställningen börjar.

Det rabatterade programmet hittar du om du går in på inkonst.com och klickar på ”Scenkonst”.

Matton

Matton erbjuder studenter 20% rabatt på stora delar av deras sortiment. Matton finns också med i Studenthäftet som är de rabatthäfte du får som medlem på Kåren, där du får 50kr rabatt när du handlar för 250kr. De går även att kombinera med den stående studentrabatten, vilket sålunda ger en ungefärlig rabatt om 100kr vid köp kring 250kr.

Upplevelse.com
Överaska dina nära och kära med en annorlunda present! På upplevelse.com hittar du handplockade upplevelser i alla dess former! Som medlem i Studentkåren Malmö får du 10% rabatt hos upplevelse.com. Använd rabattkoden: malmostude
www.upplevelse.com

Cleaning Services
Cleaning Services erbjuder 10% rabatt på flyttstädning till alla studenter som är medlemmar i Kåren. Läs mer om Cleaning Services på www.cleaningservices.se.

Ria Money Transfer
Ria is a global money transfer and foreign currencies exchange company. All members of Student Union Malmö have the following special offer :

 1. While sending money to your home country, first transaction is free of cost, and from the next transactions we offer 20% discount.
 2. If you need to buy or sell foreign currency, we can give you best rate with no commission.
 3. You can also receive money.
Office: Gustav adolf torg 51, 211 39 Malmö. (beside the bus station) For more information visit
Ria´s Facebook.

Sydsvenskan

Sugen på att läsa Sydsvenskans digitala nyheter? Då finns det ett Premium-erbjudande för dig som är student där du kan läsa i fem månader för 0 kr! (Därefter 29kr/månad) Läs mer på Sydsvenskans hemsida.

Urban Dance Warehouse
Dansskolan Urban Dance Warehouse erbjuder alla studenter 15% rabatt . Se utbud på www.urbandancewarehouse.com

Örestads GK i Lomma/Bjärred 

Golfklubben Örestads GK erbjuder Senior Medlemskap för studenter mellan 22-29 år för 3.600 kronor (2018)
Klicka dig in på: orestadsgk.com och gå in på fliken “ansökan om medlemskap”.

För att se alla rabatter Mecenat- och Studentkortet STUK ger dig ta en titt på respektive korts hemsida:

Mecenatkortet
Studentkortet STUK

One thought on “Rabatter & förmåner

Comments are closed.