Medlemsförmåner i Studentkåren Malmö

För bara 99 kr/termin

 • ser du till att din utbildning och universitet är bevakat!
 • får du personligt stöd om du hamnar i trubbel!
 • får du gå in på Festmesteriets Studentpub samt deras klubbkvällar!
 • får du tillgång till Kårens alla föreningar!
 • får du lokala rabatter och erbjudanden!
 • kan du köpa Sopplunch för bara 15 kr varje onsdag i Kølsvinet!
 • kan du hyra Kølsvinet för att ha fest med dina kursare!
 • kan du äta Studentfrukost för ynka 20 kr!
 • får du Studentkortet STUK och Mecenatkortet digitalt!
 • får du plugga i våra studierum i Kårhuset!
 • får du Studenthäftet fyllt med lokala rabatter i Malmö!

Rabattkort – Mecenat, STUK & Westudents

För att se alla rabatter studentkort ger dig ta en titt på respektive korts hemsida:

Studenthäftet från Westudents

Som medlem i Kåren får du världens bästa rabatter i “Studenthäftet” med lokala erbjudanden från caféer, affärer och äventyr i Malmö. NYHET: Nu kan du hitta alla exklusiva kår-rabatter i Westudents app i en separat flik.
Vi arbetar för att få in fler rabatter hela tiden. Har du ett tips på ett lokalt företag som kanske vill synas där? Kontakta inforum@malmostudenter.se.

Samarbeten

Klarsynt Studio

Nu lanserar vi ett nytt unikt samarbete tillsammans med nyöppnade Klarsynt i Studiobyggnaden bredvid Orkanen.
Som Kårmedlem kan du nu ta del av två olika erbjudanden.

I samband med Sverigelanseringen av norska varumärket Frank Walton ger vi er chansen att bli först med det senaste.

 • Bågar från Frank Walton med glas från Rodenstock 2 995 kr (ordinarie pris 4 550 kr)
 • Dessutom får du en synundersökning för endast 249 kr. (ordinarie pris 495 kr)

Gäller endast mot uppvisande av giltigt kårmedlemskap i Studentkåren Malmö.
Kom förbi vår butik, KlarSynt Studio Malmö på Nordenskiöldsgatan 26 Mån-Fre 10 – 17 Vi ses!

V.E.S.P.A

Vi presenterar stolt vårt unika samarbete med @restaurangvespa för alla kårmedlemmar. Få smak för Italien på antingen C.A.S.A eller G.R.A.N.D.E här i Malmö 🍕🍝 We proudly present our cooperation with VESPA for all our members. Get a taste for Italy at either C.A.S.A or G.R.A.N.D.E here in Malmö.

Mat

Augusta Glass – Glass för alla studenter

Kaffe och glass-sugna? Behöver ni en paus i vardagen eller en mötesplats för att planera studier? Välkommen in till Augusta Glass! Med hela 32 olika smaker har vi något för alla med vårt breda sortiment. Våra butiker är inredda i retrostil, bland annat inslag av Art Deco och där personalen även bär vår fina Augusta uniform inspirerad av glassbarer från förr. Vi skapar glass med passion i vårt eget mejeri på Järnvägsgatan i Limhamn.

För er som student erbjuder vi 15% på hela vårt sortiment: kaffe, glass, våfflor och mycket mer. Här kan ni träffa vänner eller familj för att ta en trevlig paus och njuta av det goda i livet, tillsammans – välkomna!

Sushido

Sugen på sushi? Då har du studentrabatt på Sushido – 15% på ordinarie meny. Sushido finns i Rörsjöstaden, Slottsstaden och på Malmö Live!

Restaurang Niagara

Restaurang Niagara erbjuder alla studenter att äta lunch i restaurangen mellan kl.13:00-14:00 för 68 kr ink. kaffe/te. Välj fritt på dagens meny.

Sport / Aktivitet

Ceramic and Me

 10% rabatt på keramik på torsdag och fredag mot uppvisande av studentleg i kassan.
 

Padel Crew Malmö – Celcius Student League

Denna prestigefulla turnering för alla studenter på Malmö Högskola och Lunds Universitet är perfekt för alla som önskar kombinera plugget med padel. En match i veckan, en omgång består av fem matcher, och lagen ges tillgång till att boka tiderna själva utan extra kostnad mellan måndag-fredag (06:00-15:30).

Priset för en omgång är 600 kr/per lag och anmälan sker på www.ligaspel.se via länken nedan. Där söker du efter Celcius Student League By Padel Crew. Vid ytterligare frågor hänvisar vi till vår hallchef i Malmö, Jesper!
Telefon: 0734-475150
Mail: jesper@padelcrew.se
Vamos!

Anmäl dig här!


FM Massage

Ta en paus från studierna och njut av en härlig massage hos FM Massage på Friskis & Svettis Johanneslust Allt från avkopplande massage vid stress och spänningshuvudvärk till mer intensiv behandling. Erbjuder även behandlingar inom grundläggande idrottsmedicin och skadehantering. Alltid 10% på alla behandlingar vid uppvisande av studentlegitimation.
Läs mer på www.fmmassage.se eller boka direkt på http://fmmassage.bokadirekt.se

Green Queens Golf

“Golf är inte bara en underbar sport där alla oavsett nivå kan delta på lika villkor, utan golf är också en perfekt arena för att, hitta nya vänner, utvidga sitt nätverk och skapa ovärderliga business kontakter för framtiden. I dag är tjejer en minoritet ute på golfbanorna. Så därför bestämde vi på Green Queens Golf att satsa på just er unga kvinnor.
Tillsammans har vi i dag skapat Sveriges största och coolaste klubb för golfintresserade tjejer med grupper i flera olika städer. Vi anordnar kontinuerligt nybörjarkurser, golfresor, After Golf, träningar, tävlingar och andra roliga event. Som Queen får man också tillgång till vår medlemsgrupp med flera hundra golfintresserade tjejer.”

Mer information finns på vår hemsida,  facebook ”green queens golf” och instagram @gqgolf

Happy Golfer

Ett enkelt sätt att börja spela golf! Med Happy Golfers Grönt Kort Online Kurs får du ta del av pedagogiska videos som lär dig allt du behöver veta för att spela golf! Du får ett Golf ID och kan vara redo för golfbanan på bara några dagar. Happy Golfer erbjuder även ett av Sveriges smidigaste golfmedlemskap som aktiveras inom 2h och du får spela på allas Sveriges golfbanor.

// Som medlem får du 20% på Happy Golfers Grönt Kort Online Kurs //  

Malmö Tennisklubb

Örestads GK i Lomma/Bjärred 

Golfklubben Örestads GK erbjuder Senior Medlemskap för studenter mellan 22-29 år för 4 250 kronor (2021)
Klicka dig in på: orestadsgk.com och gå in på fliken “ansökan om medlemskap”.

Friskis & Svettis

Som student får du ca 25% rabatt på Friskis och Svettis genom att visa upp din studentlegitimation hos Friskis och Svettis. Läs mer om priser på Friskis och Svettis Malmö.

Kultur

Moomsteatern

Studenter vid Malmö Universitet kan boka biljetter till rabatterat pris. Uppge koden ”mau” vid bokning. Adress: Olof Palmes Plats 1, Malmö

Om Moomsteatern: Moomsteatern gör scenkonst med normbrytande skådespelare. Vi vill att ni som besöker teatern ska få en unik teaterupplevelse. Vi vill använda teatern för att utmana människors sätt att tänka och för att skapa samhällsdialog. Vi vill utmana teaterkonsten genom att skapa tillsammans med skådespelare med all typ av variation.
Vi arbetar med skådespelare med funktionsvariationer integrerat med skådespelare utan diagnoser, på lika villkor. Det betyder att vi anställer skådespelare med funktionsvariationer på samma villkor som andra professionella skådespelare. Vi jobbar med teater, inte med omsorg. Det innebär att skådespelare med intellektuella funktionsvariationer får möjlighet att fokusera på och utvecklas inom sitt yrke.

Biograf Panora – Folkets Bio Malmö

Biograf Panora är Malmös nya filmhus i hjärtat av Möllevången, en mötesplats för filmkonsten där kvalitetsfilm för både vuxna och barn lyfts fram. Filmer att uppleva och överraskas av! Som student betalar du 80 kr (ord 95 kr) på alla ordinarie visningar mot uppvisande av studentlegitimation. Läs mer om Biograf Panora samt boka biljetter på www.panora.se

Sceningång

Malmö Stadsteater, Malmö Opera, Malmö Symfoni Orkester samt Skånes dansteater ger dig som är student 50% rabatt på biljettpriset på ordinarie verksamhet. Premiärer och gästspel är ej inkluderat. För att nyttja rabatten ska man kunna uppvisa giltig studentlegitimation vid konserten tillsammans med legitimation. Bokar en via hemsidan väljer en pristypen student och bokar en via kassan eller telefon uppger en att en är student.

Secret Seats

I samarbete med Malmös Scenkonstbolag erbjuder vi på Studentkåren Malmö er medlemmar biljetter för endast 100 kr, till utvalda föreställningar och konserter. Ta chansen att uppleva kulturutbudet i Malmö. Det finns endast ett begränsat antal biljetter till varje arrangemang.

Vad menas med Secret Seats? 
Jo, när du bokar biljetten får du inte veta var i salongen du kommer att sitta. Det kan bli på balkong… eller på bästa parkettplats! Biljett med platsnummer får du via mejlen senast 1 dag innan arrangemanget äger rum.

OBS! Ditt medlemskap i Studentkåren ska kunna styrkas vid entrén till arrangemanget, så glöm inte ta med ditt student- eller mecenatkort.

OBS! 100-kronorsbiljetterna finns bara på sidan ‘Secret Seats’ via länken på knapparna “biljett”

Victoriateatern

Victoriateatern är en scen mitt på gågatan i Malmö som blandar friskt i utbudet – musik och film trängs med teater och stand-up. Här varvas internationella akter med nationella och lokala förmågor och eftersträvan är ett kulturutbud utan begränsningar, för besökare i alla åldrar och med alla bakgrunder. På Victoriateatern får du ta med din egen picknick, både mat och dryck! Lokalen är tillgänglig.

På nästan alla Victoriateaterns arrangemang erbjuds ett lägre pris för dig som studerar. Biljetter säljs via kulturcentralen.nu, Södra Förstadsgatan 18, 040-103020

Läs mer och se hela programmet.

Inkonst 

Alla medlemmar i Studentkåren Malmö går för 70 kronor på all Inkonsts scenkonst (ordinarie pris 90 kronor för studenter/under 26). Du bokar din biljett genom att maila info@inkonst.com senast en dag i förväg, eller köper direkt i kassan och visar upp ditt kårkort en halvtimma innan föreställningen börjar.

Det rabatterade programmet hittar du om du går in på inkonst.com och klickar på ”Scenkonst”.

Urban Dance Warehouse

Dansskolan Urban Dance Warehouse erbjuder alla studenter 15% rabatt . Se utbud på www.urbandancewarehouse.com

Andra bra deals

SN SALON

Studenter får 30% rabatt på alla våra erbjudanden! Välkommen!

Simplr

Matton

Matton erbjuder studenter 20% rabatt på stora delar av deras sortiment. Matton finns också med i Studenthäftet som är de rabatthäfte du får som medlem på Kåren, där du får 50kr rabatt när du handlar för 250kr. De går även att kombinera med den stående studentrabatten, vilket sålunda ger en ungefärlig rabatt om 100kr vid köp kring 250kr.

Cleaning Services

Cleaning Services erbjuder 10% rabatt på flyttstädning till alla studenter som är medlemmar i Kåren. Läs mer om Cleaning Services på www.cleaningservices.se.

Vogo Städservice

Vogo Städservice AB erbjuder kårmedlemmar flyttstädning för 20kr/kvm ink moms efter Rut med garanti.. Ni kan enkelt boka på appen Spaces by Wix genom att ange koden XFEI4S.

Ria Money Transfer

Ria is a global money transfer and foreign currencies exchange company. All members of Student Union Malmö have the following special offer :

 1. While sending money to your home country, first transaction is free of cost, and from the next transactions we offer 20% discount.
 2. If you need to buy or sell foreign currency, we can give you best rate with no commission.
 3. You can also receive money.
OFFICE: GUSTAV ADOLF TORG 51, 211 39 MALMÖ. (BESIDE THE BUS STATION) FOR MORE INFORMATION VISIT
RIA´S FACEBOOK.

Sydsvenskan

Sugen på att läsa Sydsvenskans digitala nyheter? Då finns det ett Premium-erbjudande för dig som är student där du kan läsa i fem månader för 0 kr! (Därefter 29kr/månad) Läs mer på Sydsvenskans hemsida.

Upplevelse.com

Överaska dina nära och kära med en annorlunda present! På upplevelse.com hittar du handplockade upplevelser i alla dess former! Som medlem i Studentkåren Malmö får du 10% rabatt hos upplevelse.com. Använd rabattkoden: malmostude
www.upplevelse.co