Vill du vara med och forma framtidens universitet och studentkår? Då är FORUM platsen för dig! Här får du chansen att påverka på riktigt genom att bli studentrepresentant i universitetets olika beslutande och beredande organ på både fakultets- och central nivå. För att kunna göra skillnad på de högsta nivåerna krävs att du talar svenska flytande.

Ditt inflytande behövs – för ett bättre universitet

Är du redo att stå upp för studenternas rättigheter och se till att kommande generationers studietid håller toppklass? Som studentrepresentant får du inte bara möjlighet att påverka och förbättra – du får även värdefulla erfarenheter som kommer att sticka ut på ditt CV. Du blir en röst för dina klasskamrater och ser till att deras utbildning och studietid blir så bra som möjligt!

Men det slutar inte där. Du har också möjlighet att ta plats i Kårens Fullmäktige (FUM) – Kårens högsta beslutande organ. Av de 29 platserna i FUM väljs 10 genom FORUM. Om du blir invald kan du även bli ledamot på någon av de fakulteter som Kåren representerar, där du kan driva förändring och göra verklig skillnad.

För att säkerställa att du är väl förberedd får alla studentrepresentanter genomgå en gedigen utbildning och får alltid stöd från Studentkåren. Nu är det din tur att ta steget – påverka din framtid och förbättra universitetet!

Vi kommer till din fakultet

Lärande och samhälle
När: 24 september, klockan 16:00- 18:00
Var: Orkanen, rum: OR:C127
Läs mer här

Hälsa och samhälle
När: 24 september, klockan 16:00- 18:00
Var: Malmö Sjukhusområde, Jan Waldenströms gata 25, rum: AS:U208
Läs mer här

Kultur och samhälle
När: 25 september, klockan 16:00- 18:00
Var: Niagara, rum: NI:A0607
Läs mer här

Teknik och samhälle
När: 25 september, klockan 16:00- 18:00
Var: Niagara, rum: NI:A0307
Läs mer här

Centralt FORUM
När: 26 september, klockan 16:15- 18:00
Var: Niagara, rum: NI:A0306
Läs mer här