Häng med på Inspark!

För dig som är ny student på Malmö universitet finns det en Inspark! Under två veckor får du massor av skoj tillsammans med mängder av studenter och blir introducerad till vår fina stad på bästa sätt. Schemat kan du hitta på Insparkens egna hemsida eller på malmostudenter.se

Det är också bra att gå med i Insparkens officiella Facebookgrupp.

Det finns även nolleguide med all info du kan tänkas behöva. Ladda ner den här:

Festmesteriets logga / Festmesteriet logo

Festmesteriet, som är en förening hos Studentkåren Malmö, hjälper oss att arrangera en inspark för alla nya studenter på Malmö universitet under höstterminen. Detta för att ge alla en chans att träffa nya vänner och få se lite av Malmö och universitetet. Insparken ska vara rolig för alla, frivillig och helt utan taskiga inslag.

Som ny student är ofta Insparken det första tillfället att lära känna nya kompisar. Att få möjlighet att umgås under roliga & spännande aktiviteter är ofta en bra isbrytare. Insparken är till för de nya studenterna på Malmö universitet och genomförs av erfarna studenter från universitetet.

Under Insparken delas du in i lag med andra nya studenter på din fakultet för att sedan tävla mot, och hitta på alla möjliga roliga aktiviteter med studenter från hela universitetet under två fartfyllda veckor i augusti/september! Insparken är till för alla. helt valfri och är utan några taskiga inslag. Aktiviteterna leds av faddrar och kaptener som finns med ditt lag under hela Insparken och kan svara på frågor om både Kåren, universitetet, Insparken och om Malmö.

För att hålla dig uppdaterad om vad som händer under Insparken föreslår vi att du kollar in Insparkens officiella hemsida eller Festmesteriets Facebooksida. 

Schema för Insparken 2022

OVVEFÖRSÄLJNING

Här har du chans att införskaffa din kära ovve, en t-shirt i ditt lags färg och hämta ut ditt nollearmband som du ska bära hela insparken. Här kan du även köpa ditt första ovvemärke till specialpris! Du får även träffa några ur vår fantastiska ledning så kom och häng, ställ frågor och umgås, tjoho!
Plats: Studentpuben/Kölis*

Tänk på: för köp av ovve krävs kårmedlemskap!

TEAMBUILDING

Lär känna ditt lag, din fakultet och dina nya kompisar! Var med på de roliga lekarna och skapa historia genom nolledanser och lagrop som används under hela insparken.
TeamBuilding plats: Se våra sociala medier/hemsidan/digitala kalendern!**
Klädsel: Ovve

STORA SPELDAGEN

Det är dags! Stora speldagen är här och det innebär brännboll, dragkamp, levande fia med knuff och mycket mer. Vinst ger poäng till ditt lag så passa på att ta fram löparskorna, sätta ett extra skärp i ovven och fylla på vattenflaskan. Må bäste nolla vinna!
Plats: Ribergsborgs Hundrastplats** 17:30(..)

Klädsel: Ovve
Ta med tips: Myggmedel

FÖRENINGSMÄSSA & PUB

Träffa föreningar under Studentkåren Malmö! Utöka ditt sociala nät, mingla med likasinnade personer, eller varför inte gå med i en förening redan på plats? Här finns något för alla! Vid 21:00 får vi finbesök i Arrsalen när komikerna bjuder oss på en show vi aldrig kommer glömma! Efter det är puben öppen till midnatt för ytterligare mingel.

Plats: Studentpuben* 19:00(..) Klädsel: Ovve

STADSVANDRING

Äntligen! Känner du peppen? Vandra med ditt lag genom Malmö och samla mängder med poäng genom uppdrag och utmaningar. Tävla mot de andra lagen genom lagrop och nolledanser, och införskaffa det speciella stadsvandringsmärket. Efteråt öppnar Studentpuben upp för dans!
Plats: Johanneskyrkan** 17.30(..)

Klädsel: Ovve, sköna skor


MASKERADEN

Gå på fest med alla fakulteter, maskeraden är här! Varje lag tilldelas ett hemligt tema. Mingla, dansa och ha roligt!
Plats: Studentpuben* 22:00(..)
Klädsel: temaenligt

QGK (QUIZ, GAMES & KARAOKE)

Spela spel, mingla, snacka, tävla i quiz med fina priser, sjung karaoke och bara njut av en härlig kväll i studentpuben!
Plats: Studentpuben* 18:00(..)
Klädsel: Ovve

FINSITTNING & EFTERSLÄPP – NOLLAN BLIR ETTA!

Dags att ta fram finskorna! Vi välkomnas in på Vinkällaren där vi serveras middag och dryck. Efter sittningen är nollan officiellt en etta och vi skålar in detta med ett grandiöst eftersläpp på Privé! Plats: Vinkällaren* 17:00(..)
Klädsel: Mörk kostym

Tänk på: Biljett till sittningen krävs! Eftersläppet är öppet för alla med insparksarmband i mån av plats.

KAPTENERNAS DAG

En dag av äventyr! Ingen vet ännu inte vad de kära kaptenerna än har planerat för sina nu ettor. Info kommer ut i facebook-grupperna när det närmar sig!
Plats: ?**
Klädsel: Ovve

SÅPADAGEN

Den populära såpadagen är här! Samla poäng till ditt lag genom att bl.a. vinna den storslagna såpafotbolls-cupen! Även andra stationer kommer finnas på plats för poängsamlande. Ta chansen att tvätta din ovve för första gången (se info på s. 7), eller varför inte införskaffa det magnifika såpa- märket? Hur som helst är det en dag du aldrig kommer glömma!
Plats: Ribergsborgs Hundrastplats** 17:30(..)
Klädsel: Ovve
Ta med tips: Myggmedel, extra strumpor

24H RACE – VINNARNA AV INSPARKEN PRESENTERAS!

Dagen är kommen… det roliga, underbara, tuffa, och intensiva 24H racet är äntligen här! Överlever du 24 timmar med 24 utmaningar, 0 timmar sömn och 0 mg koffein? Vi får väl se! Överlevarna får det ökända 24H Survivor märket att pynta sin ovve med.

OBS! Man behöver inte vara med 24H i sträck för att kunna bidra med grymma poäng till sitt lag! I slutet av detta race presenteras nämligen vinnarna av hela insparken så se till att inte missa det! Plats: Kölsvinet (två dörrar till höger om Studentpuben)** 10:00(..) – 10:00(..)(+1)

* Vi befinner oss på Studentpuben, ingen egen mat eller dryck får tas med in.
** Vi befinner oss på Ribersborgsstranden eller annan plats utomhus, ta med egen mat och dryck