FORUM 2022

🖐På FORUM väljs studentrepresentanter till de olika beslutande och beredande grupperna som finns på fakultets- och central nivå på universitetet. Kravet på de som sitter i de olika centrala grupperna är att du som representant kan svenska flytande.🇸🇪 

Ditt inflytande behövs verkligen, för ett bättre universitet!

Vill du utöva studentinflytandet gentemot universitetet? Vill du se till att din och kommande studenters studietid håller hög kvalité? Som studentrepresentant kommer du att få värdefulla erfarenheter för framtiden samtidigt som du representerar dina klasskamrater och övriga studenter för att ni ska få en så bra utbildning och studietid som möjligt! Erfarenhet likt denna ser dessutom väldigt bra ut på CV:et. 

Du har också chansen att ta en plats i Kårens Fullmäktige (FUM). FUM är Kårens högst beslutande organ och består av 29 studenter, 10 av dessa väljs genom FORUM. Blir du invald i FUM kan du även jobba heltid på Kåren. 

Alla studentrepresentanter kommer att genomgå en utbildning för de positioner som de valts för och de kommer alltid få stöd från Studentkåren. 

Gå med i eventen nedan:  

🟣 Centralt FORUM 22/9 (Hit kan du även komma om du inte kan komma på din fakultets FORUM) https://fb.me/e/4CH39hopi

🟢 Teknik och samhälle – 20/9 https://fb.me/e/1PslJZzvb

🟡 Lärande och samhälle – 20/9 https://fb.me/e/elXmNQgvN

🔵 Kultur och samhälle – 21/9 https://fb.me/e/2Wlb1jPco

🔴 Hälsa och samhälle – 21/9 https://fb.me/e/5XGz4tnM4

Samtliga FORUM börjar klockan 17.15!