Välkommen alla studenter till höstterminen 2019! Vi på Studentkåren har väntat på dig sedan början av augusti och nu är du äntligen här!

Den här terminen börjar med Insparken, organiserad av vår förening Festmesteriet. Dina studier börjar dock också och du kommer att bombarderas med mycket information – men oroa dig inte, informationen finns också efter alla introduktioner! Vi i Studentkåren är här för att stödja dig i din studietid, för att se till att du har kvalitetsutbildning och att du har en meningsfull ledig tid under och efter studierna. Gör oss till dina nya bästa vänner!

Detta års fokusfrågor för oss, förutom att övervaka kvaliteten på utbildning och skydda dina rättigheter som studenter; är mental hälsa, engagera och utbilda studentrepresentanter, diskutera pedagogik ännu mer och arbeta för att göra vår stad mer studentvänlig! Vi vill verkligen få din input i detta, så var aldrig rädd för att uttrycka dina åsikter eller ställa frågor om du vill lära dig mer!

Vi ska inte ljuga, universitetet är inte lätt – det finns ett hopp mellan gymnasiet och universitetet. Men det finns stöd att hitta, och vi är här för att säkerställa det. Du kommer att få ett gäng nya vänner och få mycket värdefull kunskap. Jag hoppas verkligen att du kommer njuta av terminen och om du har några problem, låt oss veta! Kom ​till oss i Kølsvinet i Kårhuset och låt oss prata!