Som student på Malmö Universitet så erbjuder vi Hedvig hemförsäkring för enbart 79kr i månaden för våra studenter. Hedvig erbjuder dig en hemförsäkring, skräddarsydd för att ge dig det skydd du behöver när datorn eller cykeln blir stulen. 

Just nu har Hedvig en kampanj tillsammans med oss. Förutom att du som student får hemförsäkring för 79kr vanligtvis har vi gjort det ännu bättre för dig! Du kan få 3 månader gratis OCH Hedvig kan dessutom betala din kåravgift åt dig om du blir medlem på plats i Kårhuset. Erbjudandet gäller fram till 30 september.

3 månader gratis hemförsäkring med Hedvig med koden MU.

✅Du får 3 månader gratis hemförsäkring

✅Allrisk (drulle) ingår – bra om du spiller kaffe på dyra datorn 💻

Aktivera dina 3 gratis månader genom att:

1. Ladda ner Hedvigs app i AppStore

2. Bli medlem och skriv in koden MU i rabattkod fältet

Vill du även få din kåravgift gratis?

  • Visa upp din Hedvig app (profilsida) när du signar upp dig i kåren på expeditionen. Detta gäller enbart för er som signar upp er på kåren på expeditionen och inte online. 

Har du inte skaffat boende än? Ingen fara erbjudandet gäller framtill 30 september.

Har du redan en försäkring sen innan med bindningstid kvar? Inga problem! Signa upp dig på Hedvig så sköter de bytet från din gamla försäkring åt dig och aktiverar din Hedvig försäkring med 3 gratis månader när din gamla försäkring löper ut. 

Villkor

Studenterbjudande med förmån (med rabattkod) 

Om du har fått en rabattkod som innebär gratis kåravgift registrerar du den genom att skriva in koden i Hedvigs app. Sedan visar du upp ditt Hedvigmedlemskap när du går för att bli medlem i Kåren i Kølsvinet på Bassängkajen 8. Detta ligger i Kårhuset.   Följande villkor gäller för att kunna ta del av erbjudandet: 

  • För att ta del av förmånen måste du vara ny Hedvigmedlem. Ny Hedvigmedlem innebär att du blev medlem under tidsperioden som står angiven i kampanjen. 
  • För att ta del av förmånen måste du ha kopplat din försäkring till Hedvigs autogiro i appen. 
  • Förmånen går inte att kombinera med andra rabatter eller förmåner hos Hedvig. 
  • Om du är sambo och båda vill ta del av samma rabattkod så får ni båda ta del av förmånen, men enbart 3 mån gratis hemförsäkring är inkluderat då ni bor under samma hushåll. Vid eventuell utbetalning av en förmån kommer det att ske till personen som kopplat sitt autogiro. De måste  även vara två personer angivna på försäkringen för att detta ska gälla.