Vinn presentkort

Förtydligande! Vinnarna av datorerna kommer att utses först. Du går inte miste om datorerna även om du tävlar om presentkort.

Under Kaffe med Kåren i april fick vi in många svar från er studenter om hur ni upplever den ekonomiska situationen. Vi förstår att många av er har det tufft på grund av höjda matpriser, dyr kurslitteratur och måste stå över sociala saker vilket leder till låg energi som påverkar studierna. Som den studentkår vi är kände vi för att göra något för er.

Mellan den 2-21 maj kör vi igång Kårens Givmildveckor. Under denna period tävlar vi ut sammanlagt tio presentkort värda 500 kronor vardera. Fem av presentkorten gäller hos Adlibris för att köpa kurslitteratur och fem gäller hos Malmö City för att till exempel köpa mat. Allt för att göra er vardag lite enklare.

Allt du behöver göra är att skriva en motivering på 2-3 meningar varför du ska vinna ett av presentkorten. Skicka in ditt bidrag till inforum@karen.mau.se senast söndag den 21 maj.

OBS. Glöm inte skriva vilket presentkort du vill tävla om. Skriv VILKET i ämnesraden. Du kan tävla om flera, men endast vinna ett. Varje bidrag sker i separata mejl.

Vinn en dator

Ustwo ger bort två datorer i samarbete med Studentkåren Malmö. Var med i utlottningen av en Apple iMac eller en MacBook.

Skriv en motivering på 2-3 meningar varför du ska vinna en av datorerna. Skicka in ditt bidrag till inforum@karen.mah.se senast söndag den 21 maj.

OBS: Skriv ”Apple iMac” eller ”MacBook” i ämnesraden i mejlet för vilket dator du tävlar om. Du kan tävla om båda, men endast vinna en. Varje bidrag sker i separata mejl.

Lycka till!

Studentkårens anställda och styrelse kan ej delta i tävlingen.