När var du på teater, opera, konsert eller dansföreställning senast?

VÄNLIGEN NOTERA: På grund av administration från scenkonstbolagens sida tas länkarna ner kl. 07.00 dagen FÖRE föreställningen.

Med anledning av Coronaspridningen och regeringsbeslutet (11 mars) om begränsning av större folksamlingar, påverkas kulturinstitutioner kraftigt. Det innebär att några konserter/föreställningar ställs in helt och en del flyttas fram till andra speldatum. Därför kommer möjligheten att köpa biljetter via Secret seats pausas tills vidare.

Vi följer händelseutvecklingen noga och skulle myndigheternas riskbedömning ändras är vi beredda på att handla därefter.

Vi beklagar situationen djupt och hoppas att vi kan återgå till vår ordinarie verksamhet så snart som möjligt.

Ta hand om varandra! 

Med vänliga hälsningar,
Malmö Opera, Malmö Live, Malmö Stadsteater och Skånes Dansteater

I samarbete med Malmös Scenkonstbolag erbjuder vi på Studentkåren Malmö er medlemmar biljetter för endast 100 kr, till utvalda föreställningar och konserter. Ta chansen att uppleva kulturutbudet i Malmö. Det finns endast ett begränsat antal biljetter till varje arrangemang.

Vad menas med Secret Seats? 
Jo, när du bokar biljetten får du inte veta var i salongen du kommer att sitta. Det kan bli på balkong… eller på bästa parkettplats! Biljett med platsnummer får du via mejlen senast 1 dag innan arrangemanget äger rum.

OBS! Ditt medlemskap i Studentkåren ska kunna styrkas vid entrén till arrangemanget, så glöm inte ta med ditt student- eller mecenatkort.

OBS! 100-kronorsbiljetterna finns bara på denna sida via länken via knapparna “biljett”.

Vi ses på Operan, Stadsteatern, Malmö Live eller Skånes Dansteater!

Nedan kan du se samtliga evenemang på Malmös Scenkonstbolag. Tryck på “nästa” för att se nästa sida med evenemang.