Nu öppnar röstningen till Kårvalet 2024. Mellan den 11 till 24 mars kan du lägga din röst på de kandidater du vill ska ingå i Kårens Fullmäktige. 

På första röstningsdagen (11 mars) skickas ett mail ut med en individuell röstningslänk till studenter på Malmö universitet. Länken är personlig och kan användas till och med Kårvalets sista dag. Om du vill ändra din röst klickar du på samma länk och ändrar din röst, detta kan göras hur mycket som helst till och med sista dagen.

Är du med och röstar är du automatiskt med i utlottningen av en iPad och biobiljetter. Och du, ju fler som röstar desto roligare blir det, då vi på Kåren lovar att spännande och roliga saker kommer hända. Vad som händer kan du se på vår röstningstermometer. Men det är upp till er studenter om det blir av!

Klicka här för läsa om alla kandidater

Har du några frågor eller funderingar kring röstningen eller om du inte har fått din röstningslänk? Skicka ett mail till val@malmostudenter.se med ditt namn och personnummer så hjälper vi dig.

Så här röstar du

Leta upp ditt röstningsmejl (skickas ut 11 mars) som du fått till den mailadress som du anmält till Malmö universitet. Mejlet heter “Rösta i Kårvalet 2024 / Vote in the Union Election 2024.

  1. Klicka på länken i mailet som tar dig till röstningen.
  2. Välj om du vill rösta blankt eller på 1-5 personer. 
  3. Markera den/de personer du vill se i fullmäktige (Max 5 st).
  4. Klicka på “slutför”. Klart!

PS. Alla som röstar i Kårvalet är med i utlottningen av en iPad samt biobiljetter.