Studentkåren Malmö arbetar med utbildningsbevakning, studentinflytande och hjälper även studenter i enskilda ärenden med saker som rör högskolan och studierna. Vi har en mångfald av kårföreningar och studiesocial verksamhet. Vi är representerade i alla beslutande organ på högskolan och ser till att studentperspektivet förs fram. Vår organisationssekreterare ska gå vidare mot nya utmaningar och vi söker nu en ersättare.

Tjänsten är på 50% och tidsbegränsad t.o.m. 30 juni 2012 med möjlighet till förlängning.

 

Arbetsuppgifter

Som organisationssekreterare har du en spindeln-i-nätet roll. Du har ansvar för alla handlingar, dagordningar, bilagor, protokoll och dylikt, och sitter sekreterare på Kårens styrelsemöten. Du har också en rådgivande och stödjande roll gentemot presidiet och hjälper till med allt från pengaansökningar, beställning av kontorsmaterial och beställning av resor, bland mycket annat. Du har ansvar för att svara på Kårens officiella e-mail och är även ansvarig för medlemsregistret. I tjänsten ingår även att ta emot studenter som besöker kåren och hjälpa dem med frågor, intyg och registrering samt besvara Kårens jourtelefon.

 

Kvalifikationer

För att passa in i rollen som organisationssekreterare på Kåren bör du ha utbildning eller erfarenhet inom administration eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha erfarenhet av att sitta sekreterare och att skriva protokoll.

Det är bra om du är van att hålla många bollar i luften samtidigt och arbeta både självständigt och tillsammans med andra! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Bra talad och skriven svenska samt god förståelse av engelska är ett krav då Malmö Högskola har många internationella studenter och Kåren strävar efter tvåspråkighet i sin information till studenterna. Kunskaper i ytterligare språk är en merit.

 

Anställningsform

Tjänsten är tidsbegränsad t.o.m. 30 juni 2012 med möjlighet till förlängning.
Halvtid 50%
1 månads provanställning
Tillträde snarast

 
Skicka din ansökan till kansliet@karen.mah.se.
Märk ansökan ”organisationssekreterare”

 
Sista ansökningsdag: tisdag 7 februari