Häng med på Studentkåren Malmös kårvalsrusch! Det är dags att kicka igång vårens hetaste grej – kårvalet! Ta dig till val.malmostudenter.se mellan 29 januari och 25 februari för att slå dig in i leken.

I detta episka Kårval kan du skaka om Studentkårens fullmäktige, eller FUM som vi gillar att kalla det. FUM är som hjärtat av Kåren, och Kåren i sin tur är studenternas fackliga förbund. FUM-gänget samlas tre till fyra gånger om året för att snacka, brainstorma och fatta viktiga beslut om Studentkårens framtid och allt annat som piffar upp studentlivet och universitetet! Vi är på jakt efter 19 grymma studenter som vill ta plats i Kårens Fullmäktige. Det enda du behöver för att kandidera är att vara student vid Malmö universitet, tillhöra någon av de fakulteter vi representerar och vara en stolt medlem i Studentkåren.

Testa vår valkompass och se vilken typ av Kårmänniska du är – det är som ett personlighetstest, fast för den mest häftiga klubben på universitetet!

Visste du förresten att du kan landa ett heltidsuppdrag på Studentkåren? Först behöver du briljera i FUM och sen är det bara att sikta mot stjärnorna och söka till styrelsen. Aldrig har det varit viktigare med studenter som brinner för sitt studentliv och era studier, för utan er finns ingen kårsfest. Utan kårsfest blir det som att käka pizza utan ost – tråkigt och inte alls lika smaskigt.

Markera dessa viktiga datum i kalendern:

  • 8 februari 19.00: Infomöte om kandidering
  • 29 januari – 25 februari: Kandidatera som om det vore det sista partyt på jorden!
  • 29 februari: Kandideringsträff
  • 25 februari: Skicka in din snyggaste bild till val@malmostudenter.se.
  • 6 mars: Kampanj-workshop
  • 11–24 mars: Röstningsperiod! Showa upp dig själv för de andra studenterna!

KANDIDERA NU och gör din studenttid legendarisk!