KONSERTEN ÄR DESSVÄRRE INSTÄLLD

Rapparen som har fått Stockholmarna att prata Malmöslang intar Malmö Live och ger en performancekonsert i sällskap av skådespelare och dansare.

I slutet av februari i år besökte Malmö-rapparen Osman ”Ozzy” Maxamed Dramaten med sin föreställning “Performance Concert Ozzy”. En avskalad hiphopkonsert med texterna i fokus där Ozzy backades upp av keyboardist, violinist, körsångare, dansare och såklart bundsförvanten och rapparen Valon. Föreställningen fick stående ovationer och recensenternas hyllningar lät inte vänta på sig.

Med nytt material kommer denna oförutsägbara och mycket personliga hiphopkonsert till Ozzys hemstad Malmö. Ett som är säkert är att detta nyskapande koncept lyfter texterna och historierna från en av hiphopsveriges mest intressanta röster till helt nya nivåer.

Är du medlem i Studentkåren Malmö får du biljetter till denna konsert för endast 100 kr! Detta är ett samarbete mellan Malmös Scenkonstbolag och Kåren som vanligtvis går under namnet Secret Seats. Vi tycker att alla ska få uppleva kultur och några dyra biljettpriser ska inte stå ivägen!

Gör så här:

Om du använder dig av rabattkoden OZZY i rutan för rabattkod får du upp ett specialpris ”Studentkåren” 100 kr. Om du dessutom köper 4 biljetter ändras priset, så du bara betalar 75 kr per biljett, dvs var fjärde biljett blir gratis! NOTERA: Du måste vara medlem i Studentkåren Malmö för att kunna komma in på evenemang genom att visa giltigt Mecenatkort/Studentkort.