Varje termin anordnar Studentkåren Malmö Studentråd, en viktig mötesplats där studenter, klassrepresentanter och kursrepresentanter från hela universitetet samlas. Här har du som student möjlighet att träffa andra engagerade studenter, delta i diskussioner och uttrycka dina åsikter om allt som rör utbildningskvalitén vid Malmö universitet.

Studentråden är ett forum där du direkt kan bidra till att förbättra din utbildning. Det är inte bara en plats för samtal, utan en plattform för att påverka beslut som tas på olika nivåer inom universitetet. Studentkåren Malmö har ett starkt mandat att föra studenternas talan, och genom deltagande i studentråden bidrar du till att lyfta fram frågor som rör studiemiljö, undervisning och andra aspekter av universitetslivet.

Studenternas röster hörs

Genom sin representation i olika ledningsmöten och beslutande organ inom Malmö universitet, ser Studentkåren till att studenternas röster inte bara hörs utan också respekteras och beaktas. Från varje studentråd samlas synpunkter in, analyseras och presenteras i relevanta universitetsforum, vilket ger en konkret möjlighet att åstadkomma förändring.

Påverka utbildningen och nätverka med andra studenter

Att delta i ett studentråd är både ett sätt att påverka din utbildning och en chans att nätverka med andra studenter inom universitetet. Oavsett om du har stora eller små åsikter om din utbildning, är alla välkomna att vara med och bidra till diskussionerna.

Vi kommer till din fakultet

För mer information om respektive studentråd för varje fakultet, och hur du kan engagera dig, hittar du länkarna nedan. Ta chansen att göra din röst hörd och förbättra din studietid!

Studentråd för Teknik och samhälle

När: 8 oktober, kl. 12:00- 13:00
Var: Niagara, Nordenskiöldsgatan 1, rum: NI:B0E02 (Entréplan)
Klicka här för att komma till Facebookeventet

Studentråd för Hälsa och samhälle

När: 8 oktober, kl. 12:00- 13:00
Var: HS, Jan Waldenströms gata 25 rum: U112 (Entréplan)
Klicka här för att komma till Facebookeventet

Studentråd för Kultur och samhälle

När: 9 oktober, kl. 12:00- 13:00
Var: Niagara, Nordenskiöldsgatan 1, rum: NI:B0E02 (Entréplan)
Klicka här för att komma till Facebookeventet

Studentråd för Lärande och samhälle

När: 10 oktober, kl. 12:00- 13:00
Var: Orkanen, Nordenskiöldsgatan 10, rum: OR:B530 (5:e våningen)
Klicka här för att komma till Facebookeventet