Nu är det äntligen dags för studentråd* igen! Syftet med studentråd är att våra studentombud vill höra era åsikter och ideér gällande er utbildning och hur ni vill förbättra er fakultet och institution. Du får också chansen att träffa andra studenter på din fakultet som du kanske inte träffar annars.

Grundidén med dessa diskussioner är att dessa kommer att användas som en grund för arbetet gentemot universitetet med era utbildningar. Vi kan diskutera allt från kursutvärderingar, studenternas rättigheter och skyldigheter, arbetsmiljön och så vidare.

Det är en bra möjlighet att få din röst hörd och att göra skillnad för din utbildning och studentlivet här på Malmö Universitet. Så kom hit för att träffa, diskutera och umgås med andra studenter från din fakultet.

*Vad är då ett lokalt studentråd? Studentkåren organiserar lokala studentråd på just din fakultet. Dessa möten kan ha olika former som workshops, presentationer, diskussioner och så vidare. Ämnena som diskuteras är kopplade till er utbildning och kommer variera från möte till möte.

I länkarna nedan hittar du mer information om ditt studentråd för din fakultet och hur du deltar:

Studentråd för Hälsa och samhälle
19 oktober klockan 12:00-13:00 på HS, Malmö Sjukhusområde, Jan Waldenströms gata 25, U112 eller ZOOM

Studentråd för Lärande och samhälle
19 oktober klockan 12:00-13:00 på biblioteket i Orkanen

Studentråd för Kultur och samhälle
20 oktober klockan 12:00-13:00 på Niagara, Nordenskiöldsgatan 1, Entréplan, NI:B0E02 eller ZOOM

Studentråd för Teknik och samhälle
20 oktober klockan 12:00-13:00 på Niagara, Nordenskiöldsgatan 1, Entréplan, NI:B0E02 eller ZOOM