Studentkåren Malmö arbetar med utbildningsbevakning, studentinflytande och hjälper även studenter i enskilda ärenden med saker som rör högskolan och studierna. Vi har en mångfald av kårföreningar och studiesocial verksamhet. Vi är representerade i alla beslutande organ på högskolan och ser till att studentperspektivet förs fram.

Vår eminenta kommunikatör ska gå på förädraledighet och vi söker en ersättare. Tjänsten är ett föräldravikariat tom juni 2012. Önskad tillträdesdag är 1 november med en eventuell introvecka i början av oktober.

 

Arbetsuppgifter

Kommunikatören är en aktiv del av arbetslaget på Kåren där alla får lufta sina synpunkter och problem om allt! Kommunikatören är ansvarig för all kommunikation inom Kåren och dina arbetsuppgifter kommer därför att vara väldigt varierande. Du kommer styra både den interna och externa kommunikationen och hjälpa dina medarbetare i kommunikationsärenden. Arbetet innebär både strategisk planering samt produktion av Kårens egna informationsmaterial. Du kommer även sköta kontakt med tryckerier, annonsförsäljning och omvärldsbevakning samt kriskommunikation om det blir aktuellt.

 

Kvalifikationer

För att passa in i rollen som kommunikatör på Kåren bör du ha utbildning eller erfarenhet inom kommunikationsområdet. Det är även en fördel om du kan arbeta i InDesign, Illustrator, Photoshop samt WordPress. Erfarenhet eller kunskap om sociala medier är ett plus. Som person är det bra om du är flexibel och kan akutkreera vid behov.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Bra talad och skriven svenska och god förståelse av engelska är ett krav då Kåren strävar efter tvåspråkighet i sin information till studenterna. Kunskaper i ytterligare språk är en merit.

 

Skicka din ansökan till kansliet@karen.mah.se
Märk ansökan ”kommunikatör”

Sista ansökningsdag: 11 september
Deltid, 75%, flexibla arbetstider. Föräldravikariat ca 1 november 2011 till 15 juni 2012 med eventuell introvecka första veckan i oktober.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hannah Magnusson på hannah.magnusson@karen.mah.se eller 0707 577 173.