Vill du få arbetslivserfarenhet, ny kunskap och nya kontakter – samt ett förbättrat CV? Ta chansen att arbeta som volontär på den nationella konferensen om högre utbildning, NU2016.

NU2016 är Sveriges största konferens för utveckling av högre utbildning och vänder sig i första hand till lärare, ledare, studenter och pedagogiska utvecklare.

Nu finns det en möjlighet för dig som student att vara volontär på detta stora evenemang. På så sätt kan du få nya erfarenheter och ett intyg på att du har varit med om att genomföra en stor nationell konferens. Du får även gratis lunch, fika och en chans att mingla med olika deltagarna och bygga upp ditt nätverk inför framtida yrkesutövning. Dessutom kommer det att finnas gott om tid – halva tiden av konferensdagarna – att lyssna på föredragen, delta i diskussionerna och bidra till en utvecklad högre utbildning. Läs mer om konferensen på: http://www.nu2016.se/

Vi söker dig som har intresse av utbildning och som vill bidra till att utveckla högre utbildning. Du ska även tycka att det är roligt med människor och är serviceinriktad. Uppdraget innebär bland annat att vara värd under paperpresentationer och workshops samt informera och visa deltagare till rätta.

Du medverkar under de tre konferensdagarna 15,16 och 17 juni samt på ett introduktionsmöte 13 juni.

Låter detta intressant?
Hör av dig till: Anne-Charlotte Ek, Universitetsadjunkt, Malmö högskola
anne-charlotte.ek@mah.se