Som medlem i Studentkåren stödjer du arbete av studenter för studenter. Du ser till att din utbildning blir granskad och därmed håller hög kvalitet, dessutom får du tillgång till en mängd olika rabatter och erbjudanden.  Kåren står alltid på studenternas sida! Du är alltid välkommen till oss med problem, idéer, tips eller annat du har på hjärtat! 

Studentkåren Malmö arbetar dagligen för att din studietid på Malmö universitet ska bli så bra som möjligt! Kåren representerar er studenter i alla de nämnder och organ som finns på Malmö universitet. Vid alla beslut som tas gällande dig som student finns Kåren med och för in studentperspektivet. Som medlem i Kåren blir du representerad i universitetets nämnder och organ, får personligt stöd, och gå på seminarier, klubbar och arbetsmarknadsdagar.

Du har möjlighet att ta del av just din favoritaktivitet eller testa nya genom våra föreningar som erbjuder allt från att vara med i redaktionen av Student Union Magazine som skribent eller fotograf, sjunga med Studentkören till att svettas med IF Academ. Studentkåren Malmö har totalt 13 olika föreningar som du kan läsa mer om här.  Är du ny i stan är det ett perfekt tillfälle att hitta nya vänner som delar dina intressen! Du får även studentlegitimation (Studentkortet STUK & Mecenatkortet) samt lokala rabatter och schyssta erbjudanden.

Läs mer om …
varför du ska bli medlem,
hur du blir medlem,
rabatter och förmåner,
frågor och svar (FAQ).