Partysugen

Studentpuben: Kårens egna studentpub drivs av föreningen Festmesteriet och huserar på Bassängkajen 8. De har öppet varje onsdag och fredag med både pub- och karaokekvällar. Några gånger per år bjuds det upp till stordans under deras fantastiska klubbkvällar. Studentpuben har också Malmös största inomhusscen. Kolla in deras hemsida för mer information: Festmesteriet.se

Möllan: Mitt i Malmö hittar du denna Oas av barer. Här finns billiga öl, softa människor och perfekt fyllemat. Strosa gärna runt i kvarteren och hitta ditt eget favorit häng, här finns allt från barer med stil till sunkiga hak med mycket hjärta… Med andra ord, här hittar du lätt ett ställe att kalla ditt andra hem.

Lilla Torg: Om din plånbok är tjock eller du är slösa istället för spara, då är detta baroasen för dig… Här kostar ölen lite extra, maten ännu mer och stilen är lite striktare (än möllan). Men här kan du verkligen njuta och sitta hel kväll och bara titta på folk, kanske ett av Malmös trevligaste torg med liv och rörelse långt in på natten.

KB: Kanske ett av Malmös sunkigaste ställe, men allas kärlekshistoria. Hit går Malmös unga men här finns också Malmös bästa konserter. Att gå på en konsert här är utöver det vanliga, man kan höra andetagen från sin älskligsartist, så nära och intim är en spelning här.

Hipp: Hit går du på party med malmös unga på fredagar och hänger med de lite äldre på Schlagerklubben på lördagar. …Här är högt i tak, kristallkronor, intima dansgolv vilket gör en kväll här lite utöver det vanliga. Här finns också en otroligt mysig utebar där du fortfarande kan andas in den förbjudna röken…

Moriska Paviljongen: I folketspark finner du denna ståtliga byggnad där politiska seminarium trängs med technoklubbar, salsakonserter blandas med utmanande scenkonst och varje fredag fixar Moriskan Malmös trevligaste after work där de bjuder på gratis mat vid köp av öl.

Etage: Är klockan tre och ditt älskligsställe har stängt, men du vill röja ett tag till; DÅ är Etage stället för dig, hit vill ingen erkänna att de går, men de flesta hittar ändå hit förr eller senare. Malmös på ett väldigt kärleksfull sätt mest hatade ställe och de flesta har sin alldeles egna historia att berätta här ifrån. Det är det enda stället i stan som har öppet till fem.

Grand Mat & Öl: Här samlas snygga människor i en snygg miljö med snygg mat. Grand är en av få pubar som har öppet till tre. Men! Kom i tid! Grand blir fullsmockat under fredag & lördagskvällen.

Koi: Lilla torgs egen nattklubb. Här kan du starta kvällen med god mat, dyra drinkar och sedan hänga kvar och dansa till långt in på natten. Inget för den fattiga studenten eller i slutet av månaden häng, här spenderar du lätt ditt csn på en enda kväll.

Babel: För lite plugg och för mycket bus då kanske är det dags att bikta sig och vad passar då bättre än att släppa loss i en av Malmös gamla kyrkor. Här är högt i tak, härlig akustik och det finns ett brett utbud av trevliga spelningar.

Swing In: Om du har åldern inne 28+ så kanske detta är stället för dig… Här finns 12 barer allt från en karaokebar, en bar under bar himmel till en soft pianobar och 5 dansgolv med skiftande musik… Här finns något för alla och är ni ett stort gäng brukar åldern alltid gå att lösa, ett litet minus är den till och från ganska hårda klädkoden, inga sneakers eller t-shirts, så ett tips om du verkligen vill komma in är att följa deras klädkod… Medelåldern här skiftar från helg till helg men lönehelg är ett säkert kort för alla åldrar.

 

 
PageLines