Studentkåren Malmö arbetar med utbildningsbevakning, studentinflytande och studiesocial verksamhet. Studentkåren har sex heltidsarvoderade förtroendevalda och en styrelse som företräder organisation i det dagliga arbetet gentemot studenter och högskolan. Kansliet ger dem stöd och består av tre anställda, kommunikatör, organisationsadministratör och vaktmästare.

Vi söker nu en kreativ kommunikatör som ska ingå i Kårens kansli. Vi erbjuder rätt person ett mycket stimulerande, varierande och roligt jobb i en ung och fartfylld organisation. Är du den vi söker?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Kommunikatören är ansvarig för all extern kommunikation och dina arbetsuppgifter kommer därför att vara väldigt varierande. Arbetet innebär både strategisk planering samt produktion av Kårens egna informationsmaterial. Du ansvarar för utveckling, uppdatering, och publicering på Kårens webbplats. Tar fram trycksaker i form av affischer, broschyrer etc. Skapar innehåll och administrerar sociala medier så som Facebook, Twitter och Instagram. Du kommer även sköta kontakt med tryckerier, annonsförsäljning och omvärldsbevakning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

  • Högskoleutbildning inom kommunikation och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har erfarenhet av att både utveckla och producera kommunikationsmaterial (copy och layout) för både tryckta och digitala kanaler.
  • Du är en god skribent och har en känsla för färg och form.
  • Du arbetar obehindrat i programmen InDesign, Photoshop, Illustrator.
  • Har erfarenhet av webbpublicering och löpande utveckling av webbsidor.
  • Flytande svenska samt goda kunskaper i talad och skriven engelska är ett krav då Kåren strävar efter tvåspråkighet i kommunikationen till studenterna.
  • Som person är du organiserad, noggrann och förmågan att arbeta med många projekt samtidigt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan till lena.petersson@karen.mah.se
Märk ansökan ”kommunikatör”
Sista ansökningsdag: 5 maj
Heltid, 100%

Tillträde augusti med eventuell introduktion under juni.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Petersson på lena.petersson@karen.mah.se eller 0707 577 561. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Comments are closed.