Studentkåren Malmö arbetar med utbildningsbevakning, studentinflytande och studiesocial verksamhet. Studentkåren har sex heltidsarvoderade förtroendevalda och en styrelse som företräder organisation i det dagliga arbetet gentemot studenter och universitetet. Kansliet ger dem stöd och består av två anställda, en kommunikatör, och en organisationsadministratör.

Vi söker nu en engagerad och kreativ kommunikatör som ska ingå i Kårens kansli. Vi erbjuder rätt person ett mycket stimulerande, varierande och roligt jobb i en ung och fartfylld organisation. Är du den vi söker?

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

Kommunikatören är ansvarig för all extern kommunikation och dina arbetsuppgifter kommer därför att vara väldigt varierande. Arbetet innebär både strategisk planering samt produktion av Kårens egna informationsmaterial. Vara insatt och medverka i Kårens arbete med medlemsrekrytering och studentinflytande. Du ansvarar för utveckling, digitalisering, uppdatering, och publicering på Kårens webbplats. Ta fram trycksaker i form av affischer, broschyrer etc. Skapar innehåll och administrerar sociala medier så som Facebook, Twitter och Instagram. Du kommer även sköta kontakt med tryckerier, annonsförsäljning och omvärldsbevakning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

  • Högskoleutbildning inom kommunikation och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har erfarenhet av att både utveckla och producera kommunikationsmaterial (copy och layout) för både tryckta och digitala kanaler.
  • Har erfarenhet av webbpublicering, digitalisering och löpande utveckling av webb.
  • Du är en god skribent och har en känsla för färg och form.
  • Du arbetar obehindrat i programmen InDesign, Photoshop och Illustrator.
  • Flytande svenska samt goda kunskaper i talad och skriven engelska är ett krav då Kåren strävar efter tvåspråkighet i kommunikationen till studenterna.
  • Som person är du organiserad, noggrann och förmågan att arbeta med många projekt samtidigt.
  • Meriterande att ha erfarenhet av kårverksamhet tidigare.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan till: lykke.sjodin@malmostudenter.se
Märk ansökan: ”Kommunikatör”.
Sista ansökningsdag: 13 maj. Intervjuer sker löpande.
Heltid, 100%.

Tillträde augusti med överlämning 1 vecka i juni.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lykke Sjödin på lykke.sjodin@malmostudenter.se eller 0707 577 173. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 

 

 

 

Comments are closed.