Rabatter & förmåner

 

Förmåner

För bara 79 kr / termin …
… …ser du till att din utbildning och universitet är bevakat!
…… får du personligt stöd om du hamnar i trubbel!
…… får du gå på studentpuben och Festmesteriets klubbkvällar!
…… får du tillgång till Kårens alla föreningar!
…… får du lokala rabatter och erbjudanden!
… får du Mahskara hemskickad direkt till brevlådan!
… får du besöka studentpuben
… kan du köpa sopplunch för bara 15 kr varje onsdag i Kølsvinet!
… kan du hyra Kølsvinet för att ha fest med dina kursare!
… kan du äta Studentfrukost en gång/ månad för ynka 20 kr!
… …får du studentkortet och mecenatkortet digitalt!
…får du studenthäftet fyllt med lokala rabatter i Malmö!

 

Rabatter

Skånetrafiken
Med Jojo Student får du som student rabatt på 30-dagars periodkort, månadskort inom Skåne, till grannlänen och till Danmark. Läs mer på Skånetrafikens hemsida om krav på studietakt med mera.

 

SJ 

På SJ har du som studerar upp till 30% rabatt. Läs mer om studentrabatten på SJ.se. Du är berättigad till rabatten oavsett studietakt.

Studenthäftet

Som medlem i Kåren får du världens bästa rabatter i ”Studenthäftet” med lokala erbjudanden från caféer, affärer och äventyr i Malmö.

STA Travel
Som medlem betalar du ingen bokningsavgift (värde 250 kr) och om du behöver boka om resan betalar du bara 300 kr istället för ordinarie pris på
500 kr. Flygbolagets avgift tillkommer dock alltid.

Boka din resa genom att mejla contact@statravel.se
eller ringa 08-54 55 52 95 (kl 09:00 – 14:30).
OBS! Vid bokning ska du uppge att du är medlem i Kåren!

Friskis & Svettis
Som student får du ca 20% rabatt på Friskis och Svettis genom att visa upp din studentlegitimation hos Friskis och Svettis. Läs mer om priser på Friskis och Svettis Malmö.

Biograf Panora – Folkets Bio Malmö
Biograf Panora är Malmös nya filmhus i hjärtat av Möllevången, en mötesplats för filmkonsten där kvalitetsfilm för både vuxna och barn lyfts fram. Filmer att uppleva och överraskas av! Som student betalar du 80 kr (ord 95 kr) på alla ordinarie visningar mot uppvisande av studentlegitimation. Läs mer om Biograf Panora samt boka biljetter på www.panora.se
Sceningång
Malmö Stadsteater, Malmö Opera, Malmö Symfoni Orkester samt Skånes dansteater ger dig som är student 50% rabatt på biljettpriset på ordinarie verksamhet. Premiärer och gästspel är ej inkluderat. För att nyttja rabatten ska man kunna uppvisa giltig studentlegitimation vid konserten tillsammans med legitimation. Bokar en via hemsidan väljer en pristypen student och bokar en via kassan eller telefon uppger en att en är student.
Sushido
Sugen på sushi? Då har du studentrabatt på Sushido – 15% på ordinarie meny. Sushido finns i Rörsjöstaden, Slottsstaden och på Malmö Live!
Victoriateater
Victoriateatern är en scen mitt på gågatan i Malmö som blandar friskt i utbudet – musik och film trängs med teater och stand-up. Här varvas internationella akter med nationella och lokala förmågor och eftersträvan är ett kulturutbud utan begränsningar, för besökare i alla åldrar och med alla bakgrunder. På Victoriateatern får du ta med din egen picknick, både mat och dryck! Lokalen är tillgänglig.
På nästan alla Victoriateaterns arrangemang erbjuds ett lägre pris för dig som studerar. Biljetter säljs via kulturcentralen.nu, Södra Förstadsgatan 18, 040-103020.
Läs mer och se hela programmet på www.victoria.se.
Inkonst
Alla medlemmar i Studentkåren Malmö går för 70 kronor på all Inkonsts scenkonst (ordinarie pris 90 kronor för studenter/under 26). Du bokar din biljett genom att maila info@inkonst.com senast en dag i förväg, eller köper direkt i kassan och visar upp ditt kårkort en halvtimma innan föreställningen börjar.
Det rabatterade programmet hittar du om du går in på inkonst.com och klickar på ”Scenkonst”.

Läs mer på www.inkonst.com.

Örestads GK i Lomma/Bjärred 

Golfklubben Örestads GK erbjuder Senior medlemskap för studenter mellan 22-29 år för 3.400 kronor (2017)
Klicka dig in på: orestadsgk.com och gå in på fliken ”ansökan om medlemskap”.

Nyanc
Nyanc på Spångatan 7, ger dig som är medlem i Kåren 20% rabatt för en person på klippning och hårvård. Gäller dock ej för hårvårdsprodukter. Läs mer om Nyanc på www.nyanc.se.

Upplevelse.com
Överaska dina nära och kära med en annorlunda present! På upplevelse.com hittar du handplockade upplevelser i alla dess former! Som medlem i Studentkåren Malmö får du 10% rabatt hos upplevelse.com. Använd rabattkoden: malmostude
www.upplevelse.com

Klubb Living

Klubb Living fungerar som en mötesplats för folk som gillar caribbean music i synnerhet och klubbmusik i allmänhet. Musikstilen är ingen trend utan finns här för att stanna och oavsett om det är Rootsreggae, Afrobeat, Soca, Funk, R´n´B, Cumbia eller dancehall så finns det plats för den på Klubb Living. Klubb Living erbjuder Studentkåren Malmös medlemmar 50% rabatt på inträdet på egna arrangemang mot uppvisande av studentlegitimation.

 

Cleaning Services
Cleaning Services erbjuder 10% rabatt på flyttstädning till alla studenter som är medlemmar i Kåren. Läs mer om Cleaning Services på www.cleaningservices.se.

 

Ria Money Transfer
Ria is a global money transfer and foreign currencies exchange company. All members of Student Union Malmö have the following special offer :

  1. While sending money to your home country, first transaction is free of cost, and from the next transactions we offer 20% discount.
  2. If you need to buy or sell foreign currency, we can give you best rate with no commission.
  3. You can also receive money.
Office: Gustav adolf torg 51, 211 39 Malmö. (beside the bus station) For more information visit
Ria´s Facebook.

 

Urban Dance Warehouse
Dansskolan Urban Dance Warehouse erbjuder alla studenter 15% rabatt . Se utbud på www.urbandancewarehouse.com

 

Edec

Hos Edec kan man köpa verktyg till konkurrenskraftiga priser med snabba leveranser, perfekt för en student som fått sitt första egna boende.
Genom att använda rabattkoden ”student2017” får du ta del av en studentrabatt på 10%.
www.edec.se

För att se alla rabatter Mecenat- och Studentkortet ger dig ta en titt på respektive korts hemsida:

Mecenatkortet
Studentkortet